2a setmana: Festa Major!

I seguim amb la programació de “Les tardes d’estiu al carrer”, aquesta setmana, marcades també per la Festa Major de Vic!

 

El dilluns, al Centre Cívic de la Serra de Sanferm, es va dur a terme el taller Construïm contes, a càrrec de l’alumnat de la Casa d’Oficis – Programa subvencionat pel S.O.C en el marc del projecte treball als Barris. Un bon grapat de famílies van gaudir escoltant i participant activament dels contes preparats.

 

Dimarts i dimecres van ser els dies dels jocs i les joguines: ens vam proposar allargar-los la vida amb dos tallers de reparació. Dimarts es va oferir un taller als infants per la reparació de les seves joguines de fusta i plàstic, a la Plaça d’Osona. Dimecres va ser el torn de les joguines electròniques, darrere del Centre Cívic dels Habitatges Montseny. A més, dimecres el taller es va acompanyar amb una xerrada de sensibilització i presa de consciència sobre el consum de les joguines i les estratègies per donar-los una vida més llarga – “Els jocs i les joguines que no han existit mai”-, a càrrec de l’Associació Espai Ambiental Cooperativa. Als dos tallers hi van col·laborar La Reciclària, Joguines Sense Fronteres, Katakrak i el projecte Aktua de l’Associació Tapís.

 

Finalment, dijous 5 de juliol, coincidint amb el dia de la Festa Major de Vic, es va jugar el Torneig de Les 8 hores de Festa Major, un torneig de futbol sala per a joves de 16 a 25 anys que es va dur a terme a l’Skate Park (Parc Xavier Roca i Viñas)! El Consell de Joves (amb les entitats de Joves del Remei i de l’Agrupament Escolta i Guia Tsunami) hi va col·laborar amb servei de barra. Un total de 8 equips van participar del torneig, que es va allargar de les 16.00h fins les 12.00h, i que va repartir 60€ en targetes de Vic comerç a l’equip guanyador, els Canalla Moroccain.

 

No us perdeu la galeria de fotos amb imatges de totes aquestes activitats! No us perdeu les d’aquesta setmana!