Activitats fresques i divertides per una setmana d’intensa calor

La programació fresca i divertida d’aquesta setmana a les “Tardes d’estiu al carrer”, ens ha ajudat a fer passar la sufocant calor d’aquests dies.

Dilluns, a Santa Anna, els joves de l’agrupament escolta Rudyard Kipling de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, van presentar el joc de taula que van inventar-se amb l’objectiu de crear consciència sobre les dificultats que pateixen les persones migrades. Seguidament l’alumnat de la Casa d’Oficis -acció subvencionada pel SOC en el marc del Projecte de Treball als Barris- va dinamitzar jocs d’aigua per a tothom.

Dimarts vam continuar jugant, en aquesta ocasió gràcies a la col•laboració de Joguines Sense Fronteres, que va omplir el Passeig Pep Ventura de divertits jocs de taula. Una trentena d’infants van participar d’aquesta activitat.

Dimecres, tot i la calor, vam obrir els fogons del Centre Cívic del Montseny per fer el taller de cuina – petit xef: un taller àgil amb un espai de preparació del berenar i un espai de decoració, per aprendre a menjar sa.

Dijous ens vam cordar bé les sabates perquè va ser el torn de la Cursa d’Orientació a la ciutat dels sants, que va consistir en anar a buscar diferents fites per acabar descobrint els sants de Vic. Unes trenta persones van participar d’aquesta proposta organitzada per la Unió Excursionista de Vic.

Per avui divendres, el CAP el Remei, CAP Nord, Creu Roja, Agrupació de Sords de Vic i Comarca, i ADFO, han preparat la Gimcana de la supervivència urbana a la Plaça Major de Vic. Per participar-hi, es formaran equips de 4 a 8 persones, que realitzaran diferents proves amb l’objectiu de fomentar els hàbits de vida i alimentació saludable.

I per si fos poc… demà a les 17:30 a la Plaça Osona, jocs de cucanya per a tothom.

Amb tot plegat, encara ens ha quedat temps per gaudir dels partits de la Champions! més interessants que mai, i més ara que cada vegada queda menys per arribar a les semifinals i finals. Podeu consultar les classificacions en aquest enllaç. Molts ànims i força a tothom!