Agost Tardes d’Estiu

Tobogan Aquàtic

L’activitat del dilluns 2 ha sigut tot un èxit! Més de 50 participants s’han apropat al carrer Bisbe Oliva per refrescar-se tot llançant-se des del tobogan. A més de ser divertida, ha propiciat que molts pares i mares es quedessin observant i gaudint dels seus infants. No hi hagut cap incident i tothom s’ho ha passat molt bé.

Rocòdrom

L’activitat del dijous 8 ha superat els 60 participants i molts familiars s’han aproximat per veure els infants i adolescents escalar pel rocòdrom instal·lat durant una tarda a la Plaça d’Osona. Hi ha hagut molta diversitat d’orígens i algunes de les persones participants han repetit. Totes elles van poder escalar dues de les quatre parets i els resultats van ser molt satisfactoris.

Sóc la més…Sóc el més

L’activitat de dimarts 13 al Parc d’Occitània ha anat molt bé, era tot un repte degut l’espai on es realitzava i davant la sortida de vacances de molts vigatans/vigatanes. Tot i així la participació ha sigut tot un èxit amb unes 50 participants que han fet la gimcana i han provat totes les seves habilitats, entre elles pujar per la cucanya, mesurar els decibels dels seus crits, la seva força, la punteria, la velocitat del vent i caminar amb unes xanques.

Crea!

El dimecres 21 d’agost ha anat de manualitats! Fins a 40 infants han participat de l’activitat “Crea!” al Parc de Monsenyor Esteve Orriols. Entre estisores, cartolines, cola i somriures la tarda ha passat volant mentre creaven el seu propi mòbil. Fils de colors que sostenen cercles, quadrats i triangles que acabaven prenent formes tridimensionals! Tot una aventura artística!

Bubble football i futbolí humà

El dilluns 26, tot i ser dels darrers dies d’estiu, el Bubble football i el futbolí humà han sigut tot un èxit. Més de 130 infants i adolescents han pogut gaudir d’una tarda plena d’activitat practicant un futbol tot curiós: mentre uns feien tombarelles dins una pilota inflable, els altres es coordinaven a dreta i esquerra tot intentant que la pilota no passés entre les seves cames. La pista de Santa Anna, una vegada més, es va omplir de rialles, crits i gols.