NOVETAT 2-4 de JULIOL

Aquest any la setmana prèvia a la Champions Vic, s’organitzaran partits amistosos entre aquells participants que vulguin entrenar-se, i a més a més es realitzaran tallers per decorar les samarretes de l’equip.

 

Horari: 17.00h – 20.00h

Reunió informativa:

19 Juny a les 19.30h al VicJove

Finals Champions Vic 2018:

25 Juliol al Camp OAR Vic (Av. Estadi, 14)

 

+ info

www.procescomunitarivic.cat | equipicivic@tapis.cat

CATEGORIES

BENJAMÍ (del 2008 al 2009)

Lloc: Parc de Monsenyor Esteve Orriols i Marqués. Pg. Generalitat, 51

Horari: Dilluns i dimecres 17.00h – 20.00h

ALEVÍ (del 2006 al 2007)

Lloc: Pista esportiva Barri de Santa Anna. C/ Tagamanent

Horari: Dimarts i divendres 17.00h – 20.00h

INFANTIL (del 2004 al 2005)

Lloc: Pista esportiva Parc de Xavier Roca i Viñas (Skate Park).

Horari: Dilluns i dimecres 17.00h – 20.30h

CADET (2002 – 2003)

Lloc: Pista esportiva del Parc

Occitània del Barri del Sucre

Horari: Dimarts i divendres 17.00h – 20.30h

Què és?

QUÈ ÉS LA CHAMPIONS VIC

La Champions Vic és un torneig de futbol dirigit a nens i nenes de 8 a 14 anys que té com a tret diferencial amb d’altres tornejos la importància que dóna a la preparació prèvia als partits i la metodologia que segueix. Un dels punts més significatius d’aquest projecte rau en l’elaboració conjunta, entre tots els participants, de la normativa i la reglamentació del campionat.

 

L’àmbit territorial que avarca aquest projecte és la zona on es desenvolupa el Pla de barris de Vic Sud i el del Centre Històric i La Calla. De totes maneres la resta de joves de la ciutat també hi podien participar, ja que d’una manera o una altra mantenen contacte amb els barris esmentats, bé perquè hi estudien o perquè tenen amics que hi viuen.

 

La Champions Vic és un projecte participatiu i elaborat amb i des dels i les joves. Per això, aquest torneig s’estructura a partir d’assemblees d’equip, reunions de capitans i entrenadors. Així procurem apoderar i coresponsabilitzar els nois i noies perquè coneguin el procediment a seguir alhora d’organitzar un torneig.

 

Durant tota la competició, els equips obtenien punts per cada partit guanyat, com també per l’assistència i la participació a les reunions dels preparatius previs. Una característica important ha estat la de fomentar valors que impliquen el joc net que van més enllà dels estrictament esportius, com poden ser la responsabilitat, la iniciativa, la identificació amb el barri, l’esforç, el compromís, etc.

 

La Champions Vic també ofereix la oportunitat als més grans de 14 anys a formar part del campionat a mode d’entrenadors o d’àrbitres.

METODOLOGIA

El procés de construcció es fa conjuntament amb l’associació Eval, Esport i Valors. És una associació constituïda per un equip de professionals amb l’objectiu de crear i acompanyar processos d’aprenentatge i inclusió social, recuperar els valors humans i impulsar el desenvolupament de lideratge i generar processos comunitaris solidaris de transformació a través de l’esport.
Formen part del Movimiento de Fútbol Callejero, xarxa mundial constituïda per un conjunt d’organitzacions socials que a través de la metodologia del Futbol de Carrer, comparteixen la missió de construir ciutadania, defensar els drets humans, promoure una societat inclusiva i reconèixer la diversitat cultural.

Podeu consultar les classificacions al següent enllaç:

 

http://totsjuguem.cat/public/

Més informació:

www.eval.cat

www.movimientodefutbolcallejero.org

CLASSIFICACIONS >>>

OBJECTIUS:

· Fomentar la relació entre els nens i nenes de la ciutat.

 

· Promoure la interacció entre els nois i noies de la ciutat de Vic.

 

· Incidir en el grau d’identificació del jovent amb el barri on viuen o se senten part.

 

· Fomentar la iniciativa i la coresponsabilitat dels participants.

 

· Fomentar la participació dels familiars dels nois i noies.

 

· Fomentar el joc net.