Cinquena setmana Tardes d’Estiu

Laboratori de lectura sobre l’Olívia

El dilluns 22 de juliol vam conèixer la història de l’Olívia i la vam ajudar dissenyant i creant vestits nous amb una activitat dinamitzada per la Biblioteca Joan Triadú. Una estona molt agradable entre els arbres i l’herba del Parc Jaume Balmes.

Fem circ!

El dimarts 23 de juliol els infants van fer tallers d’art plàstica i van fabricar malabars amb globus per posar en pràctica les habilitats de concentració i equilibri gràcies a la Fàbrica de Somnis i als joves de la Casa d’Oficis.

Diversejant

El dimecres 24 de juliol es va fer una activitat amb els joves que s’han tret el carnet de monitors/es amb ADFO. Gràcies a la seva inventiva els infants van poder saltar, ballar, pintar i jugar, en definitiva, passar una tarda d’allò més divertida!

Torneig SuperSix

La tarda de dijous va ser un moment fantàstic per fer jocs de taula a l’aire lliure. El lloc a on es va fer, a la Plaça Pompeu Fabra, va ajudar a millorar aquesta experiència perquè és un espai sense trànsit de vehicles i amb moltes persones passejant. Es va aconseguir que l’activitat fos intergeneracional perquè hi van participar des d’adolescents fins a persones grans. ADFO va fer una versió gegant i original del joc de SuperSix que va agradar molt a tothom. La persona guanyadora es va emportar un joc de “SuperSix” que va entregar Joguines sense fronteres gràcies a la col·laboració de Joguines Gargamel.

Torneig Tennis Taula

El divendres es va realitzar la darrera activitat de juliol de Les Tardes d’Estiu al Carrer. Amb dues categories (+12 i +16) els joves van poder posar en pràctica les seves aptituds amb aquest esport, del qual a la ciutat de Vic en tenim una gran representació amb el Club Vic TT que té alguns dels millors jugadors/es de l’Estat Espanyol. Gràcies a aquest club vam poder disposar de tots els elements necessaris per poder realitzar aquest torneig d’estiu a l’aire lliure.