Cloenda de l’Escola Oberta d’Estiu-Champions Vic 2015

Ja hem acabat! El passat divendres 31 de juliol a la tarda es va fer la festa de cloenda a l’OAR Vic de l’Escola Oberta d’Estiu – Champions Vic. A la festa, s’hi van fer diferents activitats relacionades amb l’esport: un torneig de futbol 7, futbol a tres bandes i una gimcana esportiva. Al final de les activitats tots els grups van fer una avaluació participativa i lúdica de les diferents activitats.

Abans de fer el lliurament de premis, es va fer una agraïment especial a l’associació EVAL – Esport amb valors i a la Casa d’oficis per la seva implicació i col·laboració. El equips guanyadors van ser  Categoria 1: Futbol Mola, Categoria 2: Canalla FC, Categoria 3: F.C. Vic City. Es va acabar la cloenda amb un berenar de celebració per a tots i totes les assistents.

Enguany, unes 300 persones han passat per les diferents activitats de  l’Escola Oberta d’Estiu– Champions Vic, participants, col·laboradores i espectadores dels diferents partits.  D’aquestes 300 persones,  unes 200 han estat participants: 45 infants entre i 11 anys- , 56 adolescents de 12 a 15 anys i 90 joves de 16 a 25 anys.

D’aquests 90 joves, 50 han participat del torneig formant part d’algun equip i 40 han estat joves de la Casa d’oficis i voluntaris/es de l’associació EVAL que han col·laborat de diferents maneres, com a pràctiques del mòdul o com a voluntaris/es: fent cobertura i seguiment del torneig, dinamització del tallers o de mediador/es dels partits.