Comencen les Tardes d’estiu!

El dilluns 25 de juny es va donar el tret de sortida a l’àmplia i refrescant programació de les Tardes d’estiu 2018!

La setmana va començar moguda, amb un taller de Jocs de moviment en família dinamitzat i organitzat per la Casa d’Oficis – Programa subvencionat pel S.O.C en el marc del projecte treball als Barris. Una cinquantena d’infants van gaudir de l’activitat.

El dimarts, l’associació Diamonds Cheerleading va preparar un taller de descoberta i pràctica d’animació, acrobàcies i cheerleadering, adreçat a infants de 5 a 8 anys, que s’ho van passar d’allò més bé! La mateixa proposta també estava prevista pel dimecres, però per causes externes a l’organització es va haver d’anul·lar.

El dijous dia 28 hi havia previst el Paintball Juvenil, una proposta alternativa de paintball sense bales de pintura, amb un grapat de recursos per mullar i pintar l’equip contrari i guanyar la partida essent el més estratega. L’activitat, prevista per equips de joves de més de 12 anys, es va haver de posposar a causa de la pluja que va caure tota la tarda. ATENCIÓ! US ESPEREM EL 17 DE JULIOL A LES 17.00 H DAVANT LES PISTES D’ATLETISME!

I la traca final de la setmana va ser la Festa Holi, organitzada pel VicJove amb el suport de les Taules d’Estudiants de Vic i dinamitzada per Adolescents.cat. Centenars de joves van quedar amb les seves samarretes blanques tenyides de pigments de colors i van ballar al ritme de la música més actual. Un èxit assegurat!

Us esperem a les activitats d’aquesta setmana!