TORNEIG DE FUTBOL SALA 2017

TORNEIG DE FUTBOL SALA 2017

Aquest cap de setmana, 25 i 26 de novembre s’ha dut a terme, per segon any consecutiu, el torneig de futbol de tardor a la pista esportiva municipal del Parc Xavier Roca i Viñas (SkatePark), i s’ha hagut d’ampliar amb la pista de Santa Anna dissabte tarda i diumenge pel matí per tal de poder encaixar-hi tots els partits.

 

Aquesta proposta esportiva i de lleure gratuïta, forma part del Pla de l’Esport 2016/2020 – Vic Activa’t, que té per objectiu fomentar l’activitat física que es practica als carrers, pistes i altres espais de la ciutat. Per altra banda, correspon a una de les múltiples accions incloses al Projecte Viu el carrer!, promogut pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” amb l’Ajuntament de Vic i l’Associació Tapís, i que vol contribuir a la millora de la convivència i la cohesió social de Vic mitjançant el treball comunitari als espais públics de la ciutat. Viu el carrer! és el relleu del projecte Tardes d’Estiu al Carrer que el curs 2016-2017 va organitzar la seva III edició, incloent la VII edició del torneig de futbol Champions Vic.

 

Al torneig de futbol sala s’hi ha inscrit un total de 15 equips, i hi ha participant més d’un centenar de joves de més de 16 anys. L’eliminatòria s’ha realitzat entre dissabte a la tarda i diumenge al matí, i les classificacions finals s’han concentrat diumenge a la tarda. Els jugadors de l’equip guanyador del torneig, els Lokotrones, han estat premiats amb una targeta regal de Vic Comerç per jugador/a.

A banda del torneig de futbol sala, també s’ha fet un taller de hip-hop antirumors, dinamitzat per Pol Bassols, una bona eina per mostrar la diversitat cultural i sensibilitzar sobre els prejudicis i els rumors a través de l’expressió mitjançant llenguatges com el ball, la música i les rimes.

 

Al llarg del matí de diumenge, s’ha ofert a totes les persones participants un esmorzar saludable, a base d’un suc de fruites natural i un entrepà. També s’ha acompanyat l’esmorzar amb consells de bons hàbits d’alimentació i esport per mitjà d’un plafó editat entre el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural i el Centres d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC. Aquesta iniciativa pretén fomentar els hàbits saludables d’alimentació entre el col·lectiu de joves de la ciutat.

 

La jornada ha estat organitzada conjuntament per les l’àrea de Ciutadania i Vic Jove de l’Ajuntament de Vic, el Consell Esportiu d’Osona, així com pel Projecte ICI.

FLYER

 CONTACTE

Vols rebre informació de properes activitats?

 

 

Apunta’t i t’informarem!

El teu nom (obligatori)

El vostre correu electrònic (obligatori)

CONTACTE

Vols rebre informació de properes activitats?

 

 

Apunta’t i t’informarem!

El teu nom (obligatori)

El vostre correu electrònic (obligatori)