TORNEIG FUTBOL SALA 2018

TORNEIG FUTBOL SALA 2018

● Com a part del Pla de l’Espot 2016/2020 – Vic Activa’t i emmarcat dins del Projecte Viu el carrer! s’ha realitzat la tercera edició del torneig de futbol d’hivern, on hi ha participat un centenar de joves d’entre 16 i 29 anys.

 

● S’ha ofert a totes les persones participants un berenar saludable amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables d’alimentació entre el col·lectiu de joves de la ciutat.

 

● Aquesta proposta esportiva té per objectiu fomentar l’activitat física que es practica a carrers, pistes i altres espais de la ciutat, contribuint a la millora de la convivència i la cohesió social de Vic.

 

Vic, 30 de desembre de 2018. Aquest cap de setmana, 29 i 30 de desembre s’ha dut a terme, per tercer any consecutiu, el torneig de futbol sala d’hivern a la pista esportiva municipal del Parc Xavier Roca i Viñas (SkatePark).

 

Aquesta proposta esportiva, forma part del Pla de l’Esport 2016/2020 – Vic Activa’t, que té per objectiu fomentar l’activitat física que es practica als carrers, pistes i altres espais de la ciutat. Per altra banda, correspon a una de les múltiples accions incloses al Projecte Viu el carrer!, promogut pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” amb l’Ajuntament de Vic i l’Associació Tapís, i que vol contribuir a la millora de la convivència i la cohesió social de Vic mitjançant el treball comunitari als espais públics de la ciutat.

Al torneig de futbol sala s’hi ha inscrit un total de 11 equips, i hi ha participant aproximadament un centenar de joves d’entre 16 i 29 anys. L’eliminatòria s’ha realitzat entre dissabte a la tarda i diumenge al matí, i les classificacions finals s’han concentrat diumenge a la tarda. Els jugadors de l’equip guanyador del torneig, els Riff United, han estat premiats amb una targeta regal de Vic Comerç per jugador/a.

 

Al llarg del matí de diumenge, s’ha ofert a totes les persones participants un esmorzar saludable. També s’ha acompanyat l’esmorzar amb consells de bons hàbits d’alimentació i esport per mitjà d’un plafó editat entre el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural i el Centres d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC. Aquesta iniciativa pretén fomentar els hàbits saludables d’alimentació entre el col•lectiu de joves de la ciutat.

 

La jornada ha estat organitzada conjuntament per les l’àrea de Ciutadania i Vic Jove de l’Ajuntament de Vic, així com pel Projecte ICI.

FLYER

 CONTACTE

Vols rebre informació de properes activitats?

 

 

Apunta’t i t’informarem!

El teu nom (obligatori)

El vostre correu electrònic (obligatori)

CONTACTE

Vols rebre informació de properes activitats?

 

 

Apunta’t i t’informarem!

El teu nom (obligatori)

El vostre correu electrònic (obligatori)