Segona setmana Tardes d’Estiu

Un món de contes

Vam començar la setmana amb “Un món de contes” a on els joves de Casa d’Oficis es van convertir en narradors d’històries pels més petits. Cada narrador es va expressar de forma diferent i van acompanyar els contes de sons, bombolles i mímica. 

Taller de paper artesanal

Dimarts 2 de Juny, els joves del projecte Aktua de l’Associació Tapís van traslladar el taller de paper a la Plaça del Carbó i allà els infants que passaven van poder crear paper i el seu propi sobre amb paper reciclat. 

Xip-xap-xup

Dimecres vam poder gaudir d’una tarda de jocs d’aigua preparada pels joves de la Casa d’Oficis. El parc de Sant Jaume es va convertir en una gimcana plena de globus d’aigua i canyetes. Les nenes i els nens van haver de treballar en equip per no mullar-se!

Laser Tag

Dijous, per acabar la setmana, els més grans van participar en un torneig de Laser Tag al parc d’Armand Quintana i Panedas, davant l’Atlàntida. Els equips es van anar creant allà mateix i van poder jugar contra tots els altres equips, en total es van inscriure 11 equips i van participar-hi més de 50 persones. Entre els arbres els participants van poder dur a terme la seva estratègia per protegir el seu capità.