JORNADES MULTIESPORTIVES 2018

JORNADES MULTIESPORTIVES 2018

Els dies 26, 27, 28 i 29 de març, coincidint amb el període no lectiu de Setmana Santa, es van dur a terme diverses propostes d’activitats adreçades a infants i joves de la ciutat, que es van desenvolupar en diversos espais oberts de Vic, promogudes pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Vic impulsat per l’Obra Social “la Caixa”, juntament amb l’Ajuntament de Vic i el Consell Esportiu d’Osona.

 

Les Jornades multiesportives al carrer! tenien per objectiu fomentar l’activitat física que es practica a les pistes de la ciutat, contribuint a la millora de la convivència i la cohesió social de Vic i van comptar amb la participació de més de 80 infants i joves d’entre 8 i 12 anys.

 

Amb la participació de joves en l’organització de les activitats, s’ha fomentat la seva implicació a la ciutat i ha permès dinamitzar espais de la ciutat infrautilitzats pel col·lectiu de joves i la ciutadania en general.

 

Un total de 82 infants i joves de la ciutat van participar a les activitats organitzades els dies 26, 27, 28 i 29 de març, -Jornades multiesportives al carrer 2018– emmarcades al Pla de l’Esport 2016/2020 – Vicactiva’t– i dins del Projecte Viu el carrer! promogut pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI). També s’ha comptat amb la col·laboració del Consell Esportiu d’Osona. Els matins es van dur a terme les Jornades multiesportives al carrer!, adreçades a infants de 8 a 12 anys. La proposta es va desenvolupar a dues pistes de la ciutat: 46 infants de 3r i 4t de primària van inscriure’s a les jornades que es van desenvolupar a la Pista de Santa Anna i 36 infants de 5è i 6è de primària ho van fer a la Pista del Sucre. Durant els 4 matins, els participants van poder practicar diferents esports, dinamitzats per a monitors especialitzats i gràcies a la col·laboració d’entitats esportives de la ciutat. Cada dia es van realitzar dos o tres esports i s’organitzava una petita competició d’alguns d’ells, els guanyadors de les quals van ser premiats amb vals de participació als entrenaments de les entitats esportives corresponents: concretament es van repartir un centenar de xecs de participació de les entitats i clubs següents: Voleibol Jaume Callís, Femení Osona, Club Bàsquet Vic, Fundació Unió Esportiva Vic, Vic Riuprimer REFO,OAR Vic, Club Patí Vic, Club Atlètic Vic i Osona Rugby Crancs. També vam comptar amb la col·laboració de Joguines sense fronteres.

Les jornades tenien un preu de 4€ per a tota la setmana, import que incloïa una samarreta, l’assegurança i una peça de fruita diària per fomentar l’alimentació saludable i la igualtat d’oportunitats.

 

A banda de les Jornades multiesportives al carrer! també es van realitzar activitats per a joves de la ciutat, “Jove, mou-te!”, organitzades per a ells mateixos, amb l’objectiu de respondre a les necessitats reals expressades pels mateixos joves, i dinamitzar espais de la ciutat infrautilitzats pel col·lectiu de joves i la ciutadania en general.

 

El dilluns es va realitzar la cursa d’orientació i concurs de fotos a la zona esportiva de Vic, “Supera’t i capta el moment” i el dimarts es va dur a terme la gimcana urbana “XGames”. Uns 25 joves van participar d’ambdues activitats, que havien estat organitzades des de les Taules d’Estudiants, formades per alumnes de 1r a 4t ESO dels diferents centres educatius de Vic.

 

Finalment, una trentena de joves van participar el dimecres al matí de l’activitat “Corre i cuina”, que va consistir en la realització de diverses proves i un concurs de cuina amb receptes multiculturals, com l’humus, els tacos o el gaspatxo. Un grup de joves voluntaris i voluntàriesvan ser els encarregats de preparar l’activitat amb la col·laboració de l’entitat juvenil Festes Osona.

 

Els guanyadors de les tres activitats van ser premiats amb entrades gratuïtes per anar a veure una pel·lícula al Multicines Sucre, i també amb targetes regal de 10€ de Vic Comerç per gastar en establiments adherits.

 

Les activitats de joves s’han realitzat amb el suport i col·laboració del Vicjove i el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural.

FLYER

 CONTACTE

Vols rebre informació de properes activitats?

 

 

Apunta’t i t’informarem!

El teu nom (obligatori)

El vostre correu electrònic (obligatori)

CONTACTE

Vols rebre informació de properes activitats?

 

 

Apunta’t i t’informarem!

El teu nom (obligatori)

El vostre correu electrònic (obligatori)