Acaben les Tardes d’estiu al carrer, amb més de 1000 participants

Comencen les Tardes d’estiu al carrer: Aquesta setmana han començat les “Tardes d’estiu al carrer” de Vic, que s’allargaran fins al 17 d’agost, amb una àmplia oferta d’activitats i tallers per a tothom.

El mateix dilluns es va donar el tret de sortida a la ja tradicional Champions Vic, que enguany arriba a la setena edició. En aquesta ocasió s’han dividit els equips participants d’aquest torneig de futbol sala en dues categories: infantil (de 8 a 12 anys), i juvenil (a partir de 16 anys). La categoria de cadet s’ha hagut d’anular per falta de prou equips participants. En total hi ha inscrits 13 equips infantils (110 participants) i 7 de juvenils (63 participants).

La categoria d’infantil juga a les pistes de Santa Anna i el Sucre, i es regeix amb la normativa del futbol de carrer aportada per l’Associació Eval. La categoria juvenil, en canvi, disposarà d’àrbitres federats cedits pel Consell Esportiu d’Osona i juga a la pista del part Xavier Roca i Viñas (Skate Park).

Abans de començar els partits, es va fer el taller de samarretes ( GALERIA TALLER SAMARRETES), on cada jugador va poder posar el número a la seva samarreta, que l’identificarà durant tot el torneig.

Els resultats i classificacions es poden seguir al portal http://totsjuguem.cat/

Per altra banda, aquesta setmana també s’ha fet el taller de xanques (GALERIA TALLER XANQUES), una activitat pensada perquè infants i joves de qualsevol procedència coneguessin una de les expressions de la cultura popular catalana. L’activitat, que es va dur a terme al Passeig Pep Ventura, va ser guiada per l’Associació Mai Farts.

Finalment, divendres es va celebrar la 5a gran pujada de ciclistes pel carrer Sant Miquel, la Cronoescalada, emmarcada a la programació d’activitats de la Festa Major, també incloses al programa de les Tardes d’estiu al carrer (PROGRAMA).