Primera setmana de les Tardes d’estiu 2017

Acaben les Tardes d’estiu al carrer, amb més de 1000 participants

Avui divendres celebrarem l’últim dia de les Tardes d’estiu al carrer amb una festa de cloenda al Parc de Sant Anna, on hi haurà jocs de la Companyia Katakrak i diverses activitats dinamitzades pels i les alumnes de la Casa d’Oficis de Vic, acció subvencionada pel SOC en el marc del Projecte de Treball als Barris. També hi haurà berenar per tothom.

Amb aquest comiat es tancaran 5 setmanes intenses plenes d’activitats diverses per a tothom, i de competició al torneig de la Champions Vic.

En total, més de 1000 persones han participat d’una manera o altra al projecte de les Tardes d’estiu al carrer, així que la valoració d’enguany és molt positiva. A banda dels infants, joves i famílies participant de les diverses propostes programades, també cal agrair la tasca feta a la gran quantitat de professionals implicats en l’organització i seguiment.

Aquesta setmana s’han realitzat les següents activitats, de les que es poden veure imatges a la galeria de fotos: Fem manualitats, dilluns 24 de juliol, organitzada per Casa d’Oficis; i tarda de jocs, dimarts 25 de juliol, organitzada per Joguines sense Fronteres.

Finalment, aquesta també ha estat la setmana de les semifinals i finals de la Champions Vic. Felicitem tots els participants pel seu gran paper, i especialment als guanyadors:

– Club Plaça Osona: Guanyador en valors categoria infantil

– Futbol Sala Vic: Guanyador categoria Infantil

– Dream Team: Guanyador categoria Juvenil

Fins l’any que ve! Bon estiu!