Primera setmana de Tardes d’Estiu

El dia 27 de Juny, van començar les Tardes d’Estiu a Vic. La primera activitat prevista de la setmana era Futbol al carrer. Es van presentar els equips i fer una breu explicació sobre el funcionament tant de l’activitat del dia, com de les tardes en general, tot aprofitant per a què els participants s’anessin coneixent millor entre ells.

Una altre activitat a destacar de la setmana va se els Jocs motrius que es van dur a terme durant el dijous 30 de Juliol a la Bassa dels Hermanos. Durant l’activitat es va dividir l’espai en els 5 continents i, en cada espai, es va fer un joc motriu típic del continent en qüestió aprofitant per explicar la història de cada joc i d’on provenia.

L’ultima activitat de la setmana va ser la Cronoescalada, que es va produir durant el divendres dia 1 de juliol. L’activitat consisteix en fer un petit recorregut amb bicicleta en el menor temps possible, tenint en compte que els espectadors poden molestar als participants, sigui amb petites espentes, agafades etc. . Això fa que sigui una activitat més aviat per divertir-se i entretenir-se que per buscar un bon resultat. Una bona manera d’acabar la primera setmana de Tardes d’estiu