Primera setmana Tardes d’Estiu

1,2,3 Titelles i acció

Dimarts 25 de juny els nois i noies de la Casa d’Oficis van representar una obra de teatre amb titelles. Una obra que tractava amb sensibilitat i positivisme el racisme.

En acabar l’activitat els joves van deixar provar i jugar als espectadors amb les titelles.

Allarguem la vida de les joguines

El dimecres 26 de juny es va realitzar l’activitat “Allarguem la vida de les joguines”. Aquesta activitat es va organitzar juntament amb Joguines Sense Fronteres, l’Associació Sant Tomàs i el Projecte Aktua de l’Associació Tapís, amb l’objectiu de promoure un consum responsable de les joguines. Per això, es va fer una mostra d’un taller de recuperació de joguines de segona mà i es van arreglar joguines electròniques. També es van repartir uns fulletons amb informació sobre reutilització de les joguines.

Biciclyrepair

Dijous 27 de juny a la plaça Fra Joan es va realitzar “Biciclyrepair”, una activitat que comptava amb la col·laboració  d’Osonament, el Projecte Aurora i els Agents Cívics. També es va comptar amb el plató de ràdio de La Clota. Durant la tarda es va aconseguir crear un espai de reparació de bicicletes, ràdio i batuts!

Els infants van poder fer entrevistes a la ràdio, aprendre a reparar bicicletes i prendre un batut preparat en una bicicleta liquadora.

Experimenta i descobreix

Aquest divendres 28 de juny, al Parc Josep Maria Sert, infants i joves es van convertir en científics descobrint perquè plou, fent erosionar un volcà de vinagre o observant tota mena de coses pel microscopi!