PUGEM A L’ESCENARI!

Una setmana més, les tardes d’estiu al carrer han estat plenes de bones propostes per a tots els públics.

La Champions Vic continua emocionant, partits ben disputats i sobretot, prioritzant el joc net i el companyerisme entre tots els jugadors i jugadores.

El dilluns a la Plaça Osona, l’alumnat de la Casa d’Oficis – Programa subvencionat pel S.O.C en el marc del projecte treball als Barris – va preparar un taller de danses i cançons pels més menuts de la casa, pels infants de 3 a 5 anys.

També vam posar música la tarda de dimecres, quan l’Associació Abarake Bake va dinamitzar la proposta “Un món de música i jocs”. Hi va haver una bona participació! No us perdeu les fotos.

Aquesta setmana també hem fet esport! El dijous es va repetir el Tastet d’Esports, amb una nova ubicació de les diferents propostes, dinamitzades gràcies a la col·laboració d’entitats esportives de la ciutat: Club Atlètic Vic, Femení Osona de Bàsquet, Osona Crancs Club, Club Handbol de Vic i Associació esportiva i cultural Vicbitlles.

També el mateix dijous es va fer el 3×3 bàsquet adults, una oportunitat per fer esport en equip, una proposta que es va poder realitzar gràcies a la col·laboració d’Osonament.

Finalment, aquesta setmana hi ha hagut dues propostes pel públic més jove, el Paintball i el Carnaval d’estiu. El Paintball es va dur a terme el dimarts a la zona esportiva, davant de les pistes d’atletisme: una vuitantena de participants en dotze equips diferents, van tornar a casa ben molls i satisfets després d’unes partides emocionants i ben renyides. El Carnaval d’estiu, es va realitzar el vespre del divendres pels carrers del casc antic de la ciutat, fins acabar a la Plaça del Carbó on es van donar els premis a la disfressa més original, al grup disfressat més nombrós i també a la persona participant més motivada. Agraïm la col·laboració al Grup de Batucada, Victucada dirigit per David Caro el qual va dinamitzar tota la rua, animant i dirigint un grup de gairebé una vintena de persones. També agraïm la col·laboració de l’ETB Vic per regalar-nos entrades a la piscina com a premis pel carnaval!