Pugem a l’escenari!

Les tardes d’aquesta setmana hem pujat a l’escenari!

El dilluns vam començar amb un taller de titelles a càrrec de l’alumnat de la Casa d’Oficis – Programa subvencionat pel S.O.C en el marc del projecte treball als Barris -, que van gaudir una trentena de persones al parc Jaume Balmes. Mireu les fotos a la galeria d’imatges!

El dimarts, la Georgina Rieradevall va dinamitzar un taller de teatre, on va convidar els infants a representar els contes més coneguts potenciant la seva imaginació i creativitat.

I dimecres va ser el torn de Som-hi’art, que també ens va fer pujar a l’escenari. No us perdeu els complements acolorits i les cares de diversió dels nens i nenes que van participar del taller a la Plaça Gaudí!

I el divendres els més joves van aprendre a fer rimes ritmades de la mà d’en Solo: bona música, bon ritme i molta improvització!

Aquesta setmana també s’ha fet el taller Biciclyrepair, on un grup de joves van portar les seves bicicletes per reparar, canviant algunes peces i pintant-les: van quedar noves! Gràcies a Osonament per la vostra experiència i acompanyament.

I no ens oblidem de la Champions Vic! El torneig de futbol ja està en marxa, els equips preparats i també les ganes de guanyar. Molta sort a tothom!