Quarta setmana Tardes d’Estiu

Embruta’t les mans

Dilluns el parc de Santa Anna es va omplir de petits artistes que van omplir el parc de figures de fang i imants molt originals. Tots vam acabar ben plens de fang. 

Jocs de cucanya

Dimarts els joves de Casa d’Oficis van preparar una gimcana per als nens i nenes de Vic. Després de cada prova amb globus, culleres, cordes i ulls tancats els participants rebien un gomet diferent per omplir la col·lecció. 

Jocs del món

Dimecres davant del CCVic de la Serra-de-senferm vam conèixer diferents jocs del món: el Vikking kub d’Escòcia, el Mölky de Noruega, la Ruleta tirolesa del Tirol, el Carrom de la Índia, el Crokinole de Canadà, entre d’altres. La pluja no ens va deixar provar-los tots!

Les Cúpules de Leonardo

Dijous van venir del museu de matemàtiques per demostrar que aquesta disciplina pot ser divertida. Entre tots els participants van construir dues cúpules seguint els patrons que va descobrir Leonardo per després tornar-les a desmuntar.

Street Art

El divendres 19 de juliol vam realitzar un taller pràctic d’art urbà, de la mà de l’il·lustrador muralista Gerard Casaldàliga, a on els joves es van poder introduir a la tècnica del graffiti amb un mural per la convivència, fent nostra la frase que acompanya aquesta obra d’art: Diferents mirades, somnis en comú! 

Papiroflèxia i torneig d’avions de paper

El dissabte al matí, els joves de la Casa d’Oficis van realitzar un taller de creació d’avions de paper en el marc de les Festes del barri d’Osona. Una activitat infantil senzilla i divertida!