Que la calor no ens aturi!

Ja estem en marxa! Aquesta setmana hem començat els partits i les activitats de l’Escola Oberta d’Estiu-Champions Vic 2015. Els partits es juguen de dimarts a dijous a les pistes de l’Skate Parc, Santa Anna i del Centre Cívic del Montseny i les activitats es fan a diferents espais públics de la ciutat.

Així doncs, hem començat a posar en pràctica la metodologia de futbol de carrer. Ja hem pogut observar com els participants decideixen les normes durant el primer temps, les posen en pràctica durant el segon temps i reflexionen i puntuen els valors de cooperació, solidaritat i respecte en el tercer temps. Els mediadors voluntaris són els encarregats de vetllar pel correcte funcionament. Els partits s’han desenvolupat amb total normalitat i els participants, tot i la onada de calor que hem sofert, han gaudit d’allò més.

De moment també hem realitzat dues de les activitats que es fan els dimecres. La setmana passada petits i grans van mostrar les serves habilitats rítmiques al taller de Cercle de Percussió a Santa Anna i, aquest dimecres, vam poder comprovar com el nostre cos pot ser un instrument d’allò més divertit. La setmana que ve toca escalada a la fàbrica dels somnis!