S’ACABEN LES TARDES D’ESTIU AL CARRER!

Aquesta ha estat la cinquena setmana de Les Tardes d’Estiu al Carrer 2018!, on hem pogut gaudir de moltes emocions.

El dilluns vam començar amb un taller de artístic a càrrec de l’alumnat de la Casa d’Oficis – Programa subvencionat pel S.O.C en el marc del projecte treball als Barris -, en el Centre Cívic del Montseny on van participar-hi una vintena de nens i nenes i algunes famílies. Ja podeu veure les imatges penjades a la web!

El dimarts, els joves del Projecte Aktua de l’Associació Tapís van estar, tot i les adversitats climatològiques, tota la tarda fent un taller de paper artesanal per forces nenes i nenes que van treure el cap per la Plaça del Carbó. Els infants que van poder gaudir del taller s’ho van passar molt i molt bé.

I dimecres vam tenir doble proposta, donat que per un costat vam celebrar els quarts, semifinals i finals de la Champions Vic 2018 a les pistes de l’OAR Vic. Aquest any com a novetat tots els equips van tenir l’oportunitat de poder jugar com a mínim un partit a les pistes de l’OAR. Aquells que van anar guanyant partits i van arribar a la final van ser l’equip Rockstar i L’esquadra negra de la categoria benjamí, essent aquest últim el guanyador; a la categoria aleví van ser el Riff City i l’Atlètic Sucre els qui van disputar la final, guanyant per 12-10 el Riff City; el Real Imagravincs i la Selecció Morroco van disputar una gran final de la categoria infantil, guanyant 0-2 la Selecció Morrocco; i a la categoria cadet es van enfrontar l’equip dels Imagrebiens contra l’equip Futbol Club Senegal, guanyant aquest últim. Els primers classificats de la categoria de benjamí i aleví es van endur una entrada al cinema Sucre per cada jugador/a, i els guanyadors de la categoria d’infantil i cadet un targeta de VicComerç amb 10 euros per cada jugador/a. Per la seva banda, tots els jugador/s dels equips semifinalistes es van endur una pilota de futbol. Va ser una tarda molt intensa, amb valors i competitivitat.

El mateix dimecres a la Plaça de la Catedral un grup de nens i nenes van participar de l’activitat conduïda per Joana Rañé, on el cos i l’estructura arquitectònica de la plaça es van fusionar i va dansar i expressar fent ús de cames, braços…. i tot l’esquelet.

Ja per anar acabant la setmana el dijous vam comptar amb una proposta juvenil que va encantar als amants de les arts, la pintura, el disseny…. Caneda i col·laboradors va conduir un taller on junts es va acabar pintant una paret de Vic amb una paraula, GraffitiVic i un dibuix que va acompanyar un pergamí amb tots els noms dels joves que hi van participar.

Divendres, vam comptar amb la Festa Viu el carrer!, amb proposta de Cheerleading, joves de l’equip de Granollers i Vic fent acrobàcies i ensenyant a altres infants i joves, UniSo amb un cercle de percussió i el Centre d’Arts Contemporànies amb qui vam Teixir xarxes amb diferents materials. Per la seva banda, Casa d’Oficis va col·laborar pintant cares, fent jocs d’aigua, jocs de cucanya i el mòdul de cuina ens va preparar un deliciós berenar per a tots els assistents. Tota una jornada plena de diversió tant per infants, joves i famílies per donar per tancada Les Tardes d’estiu al carrer 2018!.

A l’Agost podreu seguir gaudint d’una activitat a la setmana… mireu bé la programació i no deixeu de participar a l’espai públic!!!