Setembre Tardes d’Estiu

Bim, bam, patapum!

El dilluns 2, al parc de Santa Anna les noies i els nois de la Casa d’Oficis van fer un taller d’experiments per a infants a partir de 5 anys. Per fer-los van utilitzar productes del dia a dia i van sortir coses tant xules com: amb bicarbonat i vinagre inflar un globus, una làmpara de lava, pintar amb llet i sabó, slime, etc. Una activitat divertida i màgica!

Jocs gegants i Dancing feelings

El dimarts 3, a la plaça d’Osona, les noies i nois de la Casa d’Oficis van fer dues activitats per a tots els gustos. Els jocs gegants van consistir en els típics jocs de taula per en mida gran. Al Dancing feelings, van fer diferents peces de ball per parlar de les emocions i la resolució de conflictes amb els més petits.

Cartró, paper, tisores!

El dimecres 4, al parc de Miquel Coll i Alentorn, les noies i nois de Casa d’Oficis van fer un taller de manualitats que va consistir en fer objectes-disfressa perquè cada nen i nena sigui el més original a la gran festa final del 6 de setembre.

Tuttifrutti

El dijous 5, al CCVic del Montseny, amb Casa d’Oficis els infants van poder fer sucs i batuts de fruites molt originals i boníssims. El taller de cuina va consistir en aprendre una manera diferent de preparar la fruita per reaprofitar aquella més madura i de temporada.

Festa final d’estiu

El divendres 6, a la plaça de la Noguera, es va realitzar la festa final de Les Tardes d’Estiu al Carrer. L’espectacle Zum de La Tresca i la Verdesca va animar a petits i grans a ballar i cantar. També hi va haver un taller de pintura amb els joves de la Casa d’Oficis que van pintar les cares d’infants amb abelles i motius florals. Al final, es va repartir un berenar per a totes les persones participants. Aquest any també es va comptar amb un servei d’audiodescripció per a persones amb dificultats visuals que va permetre la seva accessibilitat. En resum, va ser una tarda divertida, inclusiva i per a tots els públics.