Setmana clau a la Champions Vic i moltes activitats coincidint amb la Festa Major de Santa Anna

Aquesta setmana de plena Festa Major de Vic ha estat farcida d’activitats de tota mena per infants, joves i famílies.
Com cada setmana, de dilluns a dijous s’han dut a terme els partits de la Champions Vic, en aquesta ocasió, exceptuant el dimecres que era festiu a la ciutat.
En aquests moments, tot i que queda molt torneig per endavant, l’equip Futbol Sala Vic encapçala la categoria infantil del Sucre amb 24 punts i l’equip Club Plaça Osona és el primer classificat de la mateixa categoria infantil però de Santa Anna, amb 36 punts. En la categoria Juvenil, l’equip FC Barri de l’Erm és qui va al capdavant de la taula amb 3 punts.
Pel que fa a les altres activitats, dimarts, a la Plaça Gaudí, coincidint amb la Cercavila Gegantera, es va proposar un Torneig de Vikking Kub (GALERIA), un joc Suec d’exterior que fomenta la punteria i l’habilitat, dinamitzat per Joguines Sense Fronteres. El joc va atraure un públic familiar amb infants de totes les edats: unes vint-i-cinc persones es van animar a provar el joc, i partida rere partida es van allargar fins les 8 del vespre.
Per acabar la setmana, destaquem l’èxit de participació a la tarda de contes(GALERIA), del dijous 6 de juliol al Centre Cívic de la Serra-de-senferm: una setantenta de persones, sobretot infants i famílies, van escoltar atentes les històries que tenien preparades els i les alumnes de la Casa d’Oficis de Vic, acció subvencionada pel SOC en el marc del Projecte Treball als Barris.
El mateix dijous, també es va fer el taller de construcció de caixes niu per ocells (GALERIA), al centre cívic de la Plaça Osona, organitzada i dinamitzada per alumnat de la Casa d’Oficis de Vic.
Tot i que s’acaba la Festa Major, les Tardes d’estiu al carrer tot just acaben de començar: la setmana vinent, més i millor!!