Setmana farcida d’activitats de Festa Major i de Tardes d’estiu al carrer

Els partits d’aquesta setmana han estat decisius per definir els equips que jugaran les semifinals i final de la Champions Vic 2017. Estem en un moment del torneig emocionant! Ha estat una competició disputada, on ha puntuat tant el joc, com els valors dels participants durant els partits.

Les semifinals de la categoria infantil es jugaran al camp de l’OAR Vic el dimecres 26 de juliol. A les 18h jugaran la primera semifinal els equips de Futbol Sala Vic i F.C. Senegal. I a les 19h, també al mateix camp, jugaran la segona semifinal els equips The Spartans i At. Puro Africa. L’equip guanyador de cada semifinal passarà a la final intantil de la Champions Vic 2017 que es jugarà el dijous 27 de juliol a les 19h també a l’OAR Vic. El tercer i quart lloc es disputarà just abans, a les 18h.

Pel que fa a la categoria dels juvenils, fins la setmana vinent no es sabrà el nom dels equips que jugaran la final així que molta sort a tothom!

A més del futbol, tampoc han faltat les altres activitats i propostes, fresques i divertides per tota la família.

El dilluns al Passeig Pep Ventura, els i les alumnes de la Casa d’Oficis de vic, acció subvencionada pel SOC en el marc del Projecte de Treball als Barris, van organitzar un taller per pintar les cares dels més petits de casa.

Aprofitant que aquesta setmana és la Festa Major del Barri de Santa Anna, la resta d’activitats s’han organitzat a la zona. El dimarts, el segon torneig de Vikking Kub de l’estiu, dinamitzat per voluntaris de Joguines Sense Fronteres. Dimecres, al parc de Sant Jaume, l’ONG Abarake bake va oferir un grapat de jocs del món originaris de la comunitat Gambiana a totes les famílies assistents. I finalment dijous, el parc de Santa Anna bullia d’activitat: èxit de participació al Cercle de percussió dinamitzat per Jordi Vinyoles amb la col•laboració de l’Associació de Veïns del barri. Aquesta activitat va coincidir amb els mateixos partits de la Champions i la caminada popular del barri, organitzada per l’Associació de veïns en col·laboració amb la Creu Roja d’Osona.

Finalment, per tancar la setmana, avui a la tarda es farà una activitat assistida amb gos – Projecte Petjades-, a les 17h al Parc Xavier Roca i Vinyes de Vic. L’objectiu de l’activitat és promoure el benestar emocional i social i sensibilitzar a les persones dels beneficis de caminar regular i habitualment.