Taller d’hàbits saludables

El taller comença puntualment a les 16.30h tal i com estava previst. A diferència del primer que es va fer el dimecres anterior, aquesta vegada el nombre de participants és més nombrós: uns 35 infants i joves aproximadament.

Es separen en tres grups: uns fan el taller de cuina on es preparen galetes de civada i els altres dos grups es divideixen en dues aules on es porta a terme el “joc de l’esportista saludable”. Aquest joc consisteix en fer dos equips i fer una petita competició per respondre a les preguntes sobre hàbits saludables que es van plantejant. Té el torn el membre de l’equip que agafa una taronja, i quan ha respost, la passa a un altre company que serà qui respongui a la següent pregunta. Cada encert val un punt, si es falla hi ha rebot, que val mig punt, i es manté el torn.

Per tal de dinamitzar l’activitat es comptà amb el monitor del taller de cuina, l’Anscari, i tres alumnes del seu taller, la monitora del taller d’animació sociocultural, la Mireia, i quatre alumnes del seu taller, la Montse Sánchez, infermera del CAP Nord, un representant dels ICI, en Feliu, i una dinamitzadora comunitària.

També es projectà un vídeo sobre bons hàbits saludables, com a recomanació per part dels CAP´s Sud i Nord.

Finalment comentar que les edats dels participants en aquesta activitat van ser de 8 a 14 anys aproximadament, amb un predomini dels infants de 8 a 10 anys.