Tercera setmana de Tardes d’Estiu

La gimcana de la supervivència urbana i la cursa d’orientació són dues novetats d’aquest any.

Divendres dia 15-07-16, és va realitzar l’activitat de la Gimcana de supervivència urbana a les 18:00 a la Plaça del Carbó.

Té com objectiu principal, conèixer les diversitats de la ciutat: cultural, religiosa, funcional i fomentar els hàbits de vida saludable, l’alimentació saludable, transmetre coneixements bàsics de primers auxilis als infants i joves que participen a “les tardes d’estiu al carrer” i aprendre jugant. Aquesta gimcana estava dividida en sis proves: la prova dels primers auxilis, el trivial de la salut, un joc per aprendre el llenguatge de signes, un prova relacionada amb la diversitat funcional, etc…

Els equips guanyadors de la gimcana han set “Los Blues” i la “Llar Juvenil”, però tots els participants s’han endut un obsequi.

En la organització de la Gimcana de la Supervivència Urbana hi ha participat l’Agrupament Escolta del Guillem de Montrodon, la Creu Roja, l’Agrupació de sords de Vic i Comarca, el CAP del Remei, el CAP Osona, l’ADFO, els comerciants del Passeig, l’Ajuntament de Vic i el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Vic.

Aquest any, la Champions Vic compta amb 220 participants i està dividida en tres categories: infantil, mitjana i joves. Bàsicament, aquesta lligueta de futbol consisteix en que cada equip obté punts per cada partit guanyat, així com pel respecte, la solidaritat i la cooperació en el terreny de joc.

Finalment també cal destacar la Cursa d’Orientació a la ciutat dels sants organitzada pel Consell Esportiu d’Osona que ha recuperat un inventari de capelletes de carrer i ha proposat una cursa d’orientació en busca de 19 d’aquestes capelletes. A més a més, a fet una proposta de cursa adaptada a petició de l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona.