Segona setmana de Tardes d’Estiu al carrer

La segona setmana de Tardes d’Estiu, ha estat una setmana plena de tallers i de diverses activitats. La setmana va començar a les 17:30 del dilluns amb futbol en silenci, una activitat que tenia la intenció de fer posar al participant en el lloc d’una persona amb problemes d’oïda i entendre que tampoc implica tantes dificultats patir-ho.

L’activitat va estar promocionada per l’associació de sords de Vic a qui vam aprofitar per realitzar una entrevista a un dels voluntaris.

Un altre dels tallers a destacar de la setmana, és el taller de Hip Hop Antirumors, que es va dur a terme el dimecres a l’Skate Park. El taller tractava d’intentar formular versos o estrofes que aportés un missatge relacionat amb injustícies socials o temes d’interès social. Va ser una activitat molt entretinguda i molt lúdica.

L’ultima activitat que es va dur a terme durant aquesta setmana, va ser el Taller de samarretes. En què els participants de la Champions Vic rebien les equipacions dels seus respectius equips i havien d’encarregar-se de l’estampació del dorsal o qualsevol modificació estètica que hi volguessin fer. Cal dir que tot i ser una activitat pensada per a l’elaboració de les diferents equipacions de la Champions, es va donar l’opció a altres persones que no estiguessin inscrites a la Champions a participar en el taller.

Finalment, ens agradaria recordar que aquest dilluns dia 11 comença la competició de la Champions Vic i que només estaran les inscripcions obertes fins a finals d’aquesta setmana.