Tercera setmana Tardes d’Estiu

Racons creatius

La sala del Centre Cívic de Montseny s’ha omplert de colors, purpurina i pinzells. Els infants participants han pogut deixar anar la imaginació i han pintat amb les mans, globus i esponges. Una tarda plena de creativitat i taques de pintura per tot arreu!

Dancing feelings

Aquesta activitat organitzada pels joves de la Casa d’Oficis no es va poder portar a terme a causa de la prealerta #inuncat per la previsió de pluges intenses a Osona. Es programa de nou per realitzar-la el dimarts 3 de setembre a les 11h a la Plaça Osona.

Què s’amaga entre els núvols?

Dimecres davant de l’ACVic, vam passar la tarda imaginant què hi havia als núvols. Vam començar fullejant un llibre i després en uns fulls plens de núvols vam poder dibuixar el què hi veiem!

Zumba

Dijous la plaça dels Màrtirs es va omplir de gent amb ganes de ballar! Seguint les indicacions de les professores vam coreografiar unes quantes cançons al mateix temps que fèiem esport. Vam comptar amb la participació d’alguna instructora amb cadira de rodes que va adaptar els passos per als assistents amb mobilitat reduïda.

Tastet d’esports minoritaris

El divendres 12 de juliol a la pista de l’Horta Vermella, vam poder provar diferents esports minoritaris, com el korfbal i la indiaca. Vam conèixer la normativa de cada esport amb algunes explicacions i amb la pràctica. Després, vam fer alguns partits amistosos en els quals els joves van poder realitzar exercici físic mentre s’ho passaven d’allò més bé.